FLEDGE HR & УПРАВУВАЊЕ СО ПЕРФОРМАНСИ
НОВОСТИ

FLEDGE HR & УПРАВУВАЊЕ СО ПЕРФОРМАНСИ

Во современиот свет лесно е да се почувствуваме преоптоварени од технологијата - без разлика колку...
Прочитај Повеќе
ОГЛАС ЗА РАБОТА НА ПРОЕКТИ ВО ОБЛАСТА „HR СОФТВЕР ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА“
НОВОСТИ

ОГЛАС ЗА РАБОТА НА ПРОЕКТИ ВО ОБЛАСТА „HR СОФТВЕР ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА“

ВИТА ИНСТИТУТ е професионален институт за едукација, менаџмент консалтинг и коучинг, фокусиран на организацискиот развој...
Прочитај Повеќе
Не можеме да менаџираме, ако не можеме да измериме
НОВОСТИ

Не можеме да менаџираме, ако не можеме да измериме

Колумна на м-р Христина Лозаноска – бизнис коуч и менџмент консултант, сопственик на ВИТА ИНСТИТУТ,...
Прочитај Повеќе
Доделени сертификатите на првите две генерации на Академијата за Employer Branding
НОВОСТИ

Доделени сертификатите на првите две генерации на Академијата за Employer Branding

Задоволни сме што Академијата за Employer Branding, е препознаена како одговор во борбата за квалитетни...
Прочитај Повеќе
Лидерите градат, но и рушат организации
НОВОСТИ

Лидерите градат, но и рушат организации

Интервју со Филип Новаковски – експерт за лидерство и организациска психологија и еден од предавачите...
Прочитај Повеќе
Илина Мојсовска учесник на Академијата за Employer Branding
НОВОСТИ

Илина Мојсовска учесник на Академијата за Employer Branding

Значајна придобивка од Академијата за Employer Branding на ВИТА ИНСТИТУТ е употребливата вредност на знаењето...
Прочитај Повеќе
Ана Умерова ментор и предавач на Академијата за Employer
НОВОСТИ

Ана Умерова ментор и предавач на Академијата за Employer

Академијата за Employer Branding овозможува градење на вистинска стратегија за Employer Branding со видливи резултати...
Прочитај Повеќе
Стефан Јовановски предавач и ментор на Академијата за Employer Branding
НОВОСТИ

Стефан Јовановски предавач и ментор на Академијата за Employer Branding

Академијата за Employer Branding на ВИТА ИНСТИТУТ нуди можности за брзо и ефективно доквалификување на...
Прочитај Повеќе
Емилија Димитриевска учесник на Академијата за Employer Branding
НОВОСТИ

Емилија Димитриевска учесник на Академијата за Employer Branding

Учеството на Академијата за Employer Branding ни помогна да унапредиме неколку клучни ЧР процеси и...
Прочитај Повеќе
М-р Димитар Османли предавач на Академијата за Employer Branding
НОВОСТИ

М-р Димитар Османли предавач на Академијата за Employer Branding

Лидерството е ударниот тон кој ја дефинира културата, вредностите и препознатливоста на една организација во...
Прочитај Повеќе
Менаџментот со човечки ресурси е неопходен за организациски успех
НОВОСТИ

Менаџментот со човечки ресурси е неопходен за организациски успех

Во последниве години се посветува поголемо внимание на улогата на вработените, менаџерите и одделот за...
Прочитај Повеќе
Христина Лозаноска за ИМЕ
НОВОСТИ

Христина Лозаноска за ИМЕ

Интервју со Христина Лозаноска, Бизнис коуч и менаџмент консултант, сопственик на ВИТА ИНСТИТУТ: „ВИТА Институт:...
Прочитај Повеќе
Бизнис коучинг за градење врвни менаџери и лидери
НОВОСТИ

Бизнис коучинг за градење врвни менаџери и лидери

„Секој професионалец кој раководи со организации и луѓе треба континуирано да се развива и унапредува...
Прочитај Повеќе
Моќта на женските принципи во лидерството
НОВОСТИ

Моќта на женските принципи во лидерството

Колумна на м-р Христина Лозаноска – професионален коуч за развој на лидери и сопственик на...
Прочитај Повеќе
Христина Лозаноска за иновативност интервју
НОВОСТИ

Христина Лозаноска за иновативност интервју

Христина Лозаноска: Им помагаме на македонските компании да ги задржат најдобрите работници! Позиционирањето на пазарот...
Прочитај Повеќе
Емилија Димитриевска, учесник на Академијата за Employer Branding
НОВОСТИ

Емилија Димитриевска, учесник на Академијата за Employer Branding

Учеството на Академијата за Employer Branding ни помогна да унапредиме неколку клучни ЧР процеси и...
Прочитај Повеќе
Христина Лозаноска за 24HR интервју
НОВОСТИ

Христина Лозаноска за 24HR интервју

EMPLOYER BRANDING-ОТ Е ЖЕШКА ТЕМА ВО СВЕТОТ, НО И КАЈ НАС Доколку вашата компанија бележи...
Прочитај Повеќе
Марија Спировска, учесник на Академијата за Employer Branding
НОВОСТИ

Марија Спировска, учесник на Академијата за Employer Branding

Академијата за Employer Branding на ВИТА Институт ќе ве подготви за HR-от на иднината Интервју...
Прочитај Повеќе