Бизнис коучинг за градење врвни менаџери и лидери
НОВОСТИ

Бизнис коучинг за градење врвни менаџери и лидери

„Секој професионалец кој раководи со организации и луѓе треба континуирано да се развива и унапредува...
Прочитај Повеќе
Моќта на женските принципи во лидерството
НОВОСТИ

Моќта на женските принципи во лидерството

Колумна на м-р Христина Лозаноска – професионален коуч за развој на лидери и сопственик на...
Прочитај Повеќе
Христина Лозаноска за иновативност интервју
НОВОСТИ

Христина Лозаноска за иновативност интервју

Христина Лозаноска: Им помагаме на македонските компании да ги задржат најдобрите работници! Позиционирањето на пазарот...
Прочитај Повеќе
Емилија Димитриевска, учесник на Академијата за Employer Branding
НОВОСТИ

Емилија Димитриевска, учесник на Академијата за Employer Branding

Учеството на Академијата за Employer Branding ни помогна да унапредиме неколку клучни ЧР процеси и...
Прочитај Повеќе
Христина Лозаноска за 24HR интервју
НОВОСТИ

Христина Лозаноска за 24HR интервју

EMPLOYER BRANDING-ОТ Е ЖЕШКА ТЕМА ВО СВЕТОТ, НО И КАЈ НАС Доколку вашата компанија бележи...
Прочитај Повеќе
Марија Спировска, учесник на Академијата за Employer Branding
НОВОСТИ

Марија Спировска, учесник на Академијата за Employer Branding

Академијата за Employer Branding на ВИТА Институт ќе ве подготви за HR-от на иднината Интервју...
Прочитај Повеќе
1 2