Христина Лозаноска за ИМЕ
News

Христина Лозаноска за ИМЕ

Интервју со Христина Лозаноска, Бизнис коуч и менаџмент консултант, сопственик на ВИТА ИНСТИТУТ: „ВИТА Институт:...
Read More
Бизнис коучинг за градење врвни менаџери и лидери
News

Бизнис коучинг за градење врвни менаџери и лидери

„Секој професионалец кој раководи со организации и луѓе треба континуирано да се развива и унапредува...
Read More
Моќта на женските принципи во лидерството
News

Моќта на женските принципи во лидерството

Колумна на м-р Христина Лозаноска – професионален коуч за развој на лидери и сопственик на...
Read More
Христина Лозаноска за иновативност интервју
News

Христина Лозаноска за иновативност интервју

Христина Лозаноска: Им помагаме на македонските компании да ги задржат најдобрите работници! Позиционирањето на пазарот...
Read More
Емилија Димитриевска, учесник на Академијата за Employer Branding
News

Емилија Димитриевска, учесник на Академијата за Employer Branding

Учеството на Академијата за Employer Branding ни помогна да унапредиме неколку клучни ЧР процеси и...
Read More
Христина Лозаноска за 24HR интервју
News

Христина Лозаноска за 24HR интервју

EMPLOYER BRANDING-ОТ Е ЖЕШКА ТЕМА ВО СВЕТОТ, НО И КАЈ НАС Доколку вашата компанија бележи...
Read More
Марија Спировска, учесник на Академијата за Employer Branding
News

Марија Спировска, учесник на Академијата за Employer Branding

Академијата за Employer Branding на ВИТА Институт ќе ве подготви за HR-от на иднината Интервју...
Read More
1 2