FLEDGE HR & УПРАВУВАЊЕ СО ПЕРФОРМАНСИ
News

FLEDGE HR & УПРАВУВАЊЕ СО ПЕРФОРМАНСИ

Во современиот свет лесно е да се почувствуваме преоптоварени од технологијата - без разлика колку...
Read More
ОГЛАС ЗА РАБОТА НА ПРОЕКТИ ВО ОБЛАСТА „HR СОФТВЕР ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА“
News

ОГЛАС ЗА РАБОТА НА ПРОЕКТИ ВО ОБЛАСТА „HR СОФТВЕР ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА“

ВИТА ИНСТИТУТ е професионален институт за едукација, менаџмент консалтинг и коучинг, фокусиран на организацискиот развој...
Read More
Не можеме да менаџираме, ако не можеме да измериме
News

Не можеме да менаџираме, ако не можеме да измериме

Колумна на м-р Христина Лозаноска – бизнис коуч и менџмент консултант, сопственик на ВИТА ИНСТИТУТ,...
Read More
Доделени сертификатите на првите две генерации на Академијата за Employer Branding
News

Доделени сертификатите на првите две генерации на Академијата за Employer Branding

Задоволни сме што Академијата за Employer Branding, е препознаена како одговор во борбата за квалитетни...
Read More
Лидерите градат, но и рушат организации
News

Лидерите градат, но и рушат организации

Интервју со Филип Новаковски – експерт за лидерство и организациска психологија и еден од предавачите...
Read More
Илина Мојсовска учесник на Академијата за Employer Branding
News

Илина Мојсовска учесник на Академијата за Employer Branding

Значајна придобивка од Академијата за Employer Branding на ВИТА ИНСТИТУТ е употребливата вредност на знаењето...
Read More
Ана Умерова ментор и предавач на Академијата за Employer
News

Ана Умерова ментор и предавач на Академијата за Employer

Академијата за Employer Branding овозможува градење на вистинска стратегија за Employer Branding со видливи резултати...
Read More
Стефан Јовановски предавач и ментор на Академијата за Employer Branding
News

Стефан Јовановски предавач и ментор на Академијата за Employer Branding

Академијата за Employer Branding на ВИТА ИНСТИТУТ нуди можности за брзо и ефективно доквалификување на...
Read More
Емилија Димитриевска учесник на Академијата за Employer Branding
News

Емилија Димитриевска учесник на Академијата за Employer Branding

Учеството на Академијата за Employer Branding ни помогна да унапредиме неколку клучни ЧР процеси и...
Read More
М-р Димитар Османли предавач на Академијата за Employer Branding
News

М-р Димитар Османли предавач на Академијата за Employer Branding

Лидерството е ударниот тон кој ја дефинира културата, вредностите и препознатливоста на една организација во...
Read More
Менаџментот со човечки ресурси е неопходен за организациски успех
News

Менаџментот со човечки ресурси е неопходен за организациски успех

Во последниве години се посветува поголемо внимание на улогата на вработените, менаџерите и одделот за...
Read More
Христина Лозаноска за ИМЕ
News

Христина Лозаноска за ИМЕ

Интервју со Христина Лозаноска, Бизнис коуч и менаџмент консултант, сопственик на ВИТА ИНСТИТУТ: „ВИТА Институт:...
Read More
Бизнис коучинг за градење врвни менаџери и лидери
News

Бизнис коучинг за градење врвни менаџери и лидери

„Секој професионалец кој раководи со организации и луѓе треба континуирано да се развива и унапредува...
Read More
Моќта на женските принципи во лидерството
News

Моќта на женските принципи во лидерството

Колумна на м-р Христина Лозаноска – професионален коуч за развој на лидери и сопственик на...
Read More
Христина Лозаноска за иновативност интервју
News

Христина Лозаноска за иновативност интервју

Христина Лозаноска: Им помагаме на македонските компании да ги задржат најдобрите работници! Позиционирањето на пазарот...
Read More
Емилија Димитриевска, учесник на Академијата за Employer Branding
News

Емилија Димитриевска, учесник на Академијата за Employer Branding

Учеството на Академијата за Employer Branding ни помогна да унапредиме неколку клучни ЧР процеси и...
Read More
Христина Лозаноска за 24HR интервју
News

Христина Лозаноска за 24HR интервју

EMPLOYER BRANDING-ОТ Е ЖЕШКА ТЕМА ВО СВЕТОТ, НО И КАЈ НАС Доколку вашата компанија бележи...
Read More
Марија Спировска, учесник на Академијата за Employer Branding
News

Марија Спировска, учесник на Академијата за Employer Branding

Академијата за Employer Branding на ВИТА Институт ќе ве подготви за HR-от на иднината Интервју...
Read More